Jesenji retreat u Moslavačkoj priči 

(27.9. – 29.9.2024.)

Želite li vikend provesti u prirodi?
Želite li povezati svoj um, duh i tijelo u jedno?

S velikim veseljem i srećom pozivam vas na svoj jesenji Human Design retreat s dragim gostima, koji će se održati od 27.9. do 29.9.2024. u Moslavačkoj priči, imanju od preko 50 hektara, udaljenom 60 km od Zagreba.
 
Plakat-final
 

Kako nam je bilo na proljetnom retreat-u?

 
 

Smještaj


1

Kuća Vrba - U raskošno uređenom prizemlju nalaze se kuhinja, blagovaonica, spavaća soba i kupaonica. Na katu se nalaze dvije dvokrevetne spavaće sobe, kupaonica i dnevni boravak. S prozora spavaćih soba možete uživati u pogledu na cijelo imanje i okolicu. Posebnost ove kuće za odmor blizina je šume i veličina vanjskog prostora.

DETALJI


2

Kuća Agacija - sastoji se od kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, dvokrevetne spavaće sobe i kupaonice u prizemlju, te dvije dvokrevetne spavaće sobe i wc-a na katu.

DETALJI

Retreat se događa u kućama koje su opremljene vrhunsko stilski restauriranim namještajem, a okružuje nas nepregledna šuma u kojoj obitava oko 250 različitih divljih životinja: jelena lopatara, običnih jelena, košuta.

 

Gosti 

1MIRNA RADOŠEVIĆ I MAXIMILIAN BRADAMANTE – GONG KUPKA
Pored svoje poslovne uloge kao savjetnice za razvoj u Salveu, Mirna živi svaki trenutak svog života radoznalo, razigrano, strastveno i energično čime inspirira i druge da se zaljube u svoj život.

Zadnjih 15-tak godina Mirna intenzivno istražuje svoj unutarnji svijet i bavi se osobnim te organizacijskim razvojem. Njezina misija je služiti drugima da otkriju svoje najveće potencijale i transformiraju svijest kroz brojne alate poput coachinga, svetog zvuka gonga i drugih drevnih instrumenata kao i raznih metoda transformacije svijesti energijom. Mirna kontinuirano širi svoja znanja, svoje duhovne i mistične horizonte te istražuje dublji smisao kreacije i misterije Života. Njezina životna svrha je podržati ljude u svemu što im život nosi kao i inspirirati ih da žive u prisutnosti, miru, radosti i lakoći.

Na zvučnoj kupki Mirna i Maximilian zajedno kreiraju siguran prostor da se prepustimo zvuku i vibraciji svetih instrumenata, da nježno uronimo u sebe, otvorimo svoja srca i prepuštamo se čaroliji ljubavi.

2INDRA - SVJESNI PLES
Nikolina Alviž Deverić (Indra) je voditeljica Ecstatic Dance Croatia pokreta, DJ, aromaterapeut, herbalist i savjetnica za yoni steaming.

Rad s tijelom oduvijek je bitan segment njenog života. Od kada je postala majka prije trinaest godina počinje dublje raditi sa ženskom energijom kroz taoističke tantričke vježbe, prakticiranje i izradu biljnih mješavina za yoni steaming, podršku ženskom intimnom zdravlju kroz fitoaromaterapiju i savjetovanje i kreiranje muzike za ženske krugove i radionice.

Ženska suptilnost i umjetnost u tkanju priče kroz muziku ono su što daje originalnost i nadahnuće u njenim DJ setovima.

Na ovoj radionici Indra će nas provesti muzikom i plesom kroz ženske cikluse i arhetipe kako bi osvjestile svoju cikličnost. Spontanim plesom ulazimo u prostor bez misli i prepuštamo se unutarnjem osjećaju da nas vodi. Stvara se fluidnost u našem tijelu, aktiviramo područje zdjelice, otvaramo vrata nesvjesnog i budimo svoju unutarnju snagu.

3VANJA DRAGANIĆ - YOGA
Ona je joga učiteljica, maser, life choach, strastvena planinarka, a od nedavno i učenik Human Design sistema.

Stječe diplomu ekonomistice ali je životne okolnosti dovode do Zen joge koju predano vježba par godina. Odlaskom na jednu radionicu o Ashtanga jogi, događa se ljubav na prvi udah i od tada svakodnevno staje na svoju prostirku. Tada iz jednog mirnog i statičnog pravca joge doslovno iskoračuje i počinje vježbati dinamične stilove poput ashtange i vinyase. Uz yogu kao filozofiju koja joj svakim danom postaje način života, počinje odlazit na razne edukacije i školovanja.

Uz jogu zanimaju je i ayurveda, meditacija, aromaterapija i zdrava prehrana, obuku za učiteljicu joge završava 2013. a ubrzo nakon toga završava i obuku za Prenatal joga učiteljicu. 2016. godine otvara Holistički studio Freyja u kojem i danas radi. Voli pomagati i brinuti od drugima pa uz jogu o klijentima brine i kroz masažu. Često ćete na njenim satovima imati priliku da Vam promasira ukočena ramena ili bolna stopala.

parallax background

Program 

27.9.2024.

 • Dolazak i smještaj
 • Jelena Verner: Upoznavanje kroz leću Human Design-a (predavanje)
 • Mirna Radošević i Maximilian Bradamante - Zvučna ceremonija

28.9.2024.

 • Vanja Draganić: Yoga
 • Jelena Verner: Strahovi kroz HD
 • Slobodno popodne za šetnju šumom, tenis, vožnju biciklom
 • Indra - Svjesni ples

29.9.2024.

 • Vanja Draganić: Yoga
 • Jelena Verner predavanje: Ljubav kroz konekcije s drugima
 • Odlazak

Cijena

Cijena retreata iznosi 370 eura (broj mjesta je ograničen)

U cijenu retreata je uključeno:

 • Human Design predavanja i radni materijal
 • Gong terapija
 • Vokalna radionica
 • Yoga
 • Smještaj

U cijenu nije uključeno:
Obroci (na imanju postoji restoran "Moslavačka priča") i put do Moslavačke priče i nazad.

Napomena

*Ponijeti svoje prostirke i možda neke dekice kada budemo imali Gong terapiju.

*Vaše je mjesto rezervirano uplatom akontacije u iznosu od 100 eura.

Prijave na mail: humandesignjelena@gmail.com