Ljubav i odnosi - Kako smo dizajnirani voljeti?

Želite li saznati kako ste dizajnirani za uspješno povezivanje u partnerskim odnosima koji su zadovoljavajući?


 

Pridružite se online Edukaciji: Kako smo dizajnirani voljeti?

Poznavanje SVOG načina kako volite može vam ponuditi tragove koji će vam pomoći da prihvatite vrstu filma u kojem se nalazite. Koji je Vaš film?

 

1

Imate li priču u stilu "Romea i Julije"?


2

Možda ste u uzbudljivom romantičnom akcijskom filmu?


3

Možda su neuzvraćena ljubav i romantična drama više vaš stil?


4

Ili fantazija i avantura s malo magije sa strane?


5

Ili pak romantični triler?


Trajanje 5. - 6. svibnja 2023.

dr. sc. Jelena Verner, učiteljica i analitičarka HD sustava, edukacije pohađala na Međunarodnoj školi za Human Design u Americi

Ilustracije u edukaciji

 

HD Edukacija: Kako smo dizajnirani voljeti?


Zapamtite da se ispravan ulazak u odnose vezuje na Strategiju i Autoritet, a ne na ono što vaš um misli o bilo čemu od ovih stvari.
1Genetički kodovi
U Human Design-u postoje slojevi i slojevi i slojevi "ključnih" riječi ili fraza koji nam pomažu razumjeti funkciju 64 genetička koda i njihovih 6 različitih binarnih načina na koje se pojavljuju kod ljudi.

Ovdje ću Vam predstaviti ljubavne kodove koji vam mogu dati opću temu o tome kako ste dizajnirani voljeti.
2Vrata ljubavi
“Ljubav” može biti generički pojam, jer postoji toliko puo različitih nijansi u osjećajima ljubavi. U jednoj stvari se svi možemo složiti: nemoguće je napredovati u životu bez ljubavi. Ljubav se može činiti kao vječni misterij, idealizirani mit bajki... ali kada počnete gledati na ljubav kroz leću mehanike Human Design-a, uvidjet ćete da u ljubavi sve u povezivanju.

Postoje određeni heksagrami Vrata u Rave I-Chingu koji nose frekvenciju koju nazivamo ljubavlju. U ljudskom dizajnu ove (heksagrame) nazivamo "Vrata ljubavi".
3Teme ljubavi
Bez obzira imate li sva Vrata ljubavi definirana u svom dizajnu, niti jednu od njih ili nešto između, način na koji doživljavate one osjećaje koje nazivamo ljubavlju ocrtan je u ovih deset vrata. Ako se aktivira u nedefiniranom centru, bit ćete uvjetovani tim vratima kad god se definiraju. Ako su vrata otvorena (nisu obojena) onda ste ovdje da doživite i možete pojačati sve načine na koje se ljubav može pojaviti u vašem životu. Ovdje proizlazi ogromna mudrost ako se funkcionira ispravno. Kada se oslonimo na Strategiju i Autoritet za donošenje odluka i ljubav nas njeguje u ovom životu dok ako donosimo odluke iz pokušaja pronalaženja ili zadržavanja ovih ljubavnih tema u svom životu, svjedočimo kako bol uma očituje našu patnju.

Dvije su glavne teme ljubavi; Transcendentna razina i Svjetovna (zemaljska) razina.
parallax background

Vrste vrata

Četiri transcendentna vrata ljubavi su došli upoznati ljubav kroz drugoga ali su ova vrata prilično neosobna i rijetko kada ova vrata nose moćne, intenzivne osjećaje ljubavi kakve nose svjetovna vrata.
Sedam svakodnevnih, osobnih, "mondenih" (kako ih je Ra nazvao) vrata ljubavi traže ljubav s nekim, nastaju prema temi tih vrata.

dr. sc. Jelena Verner

PREDUVIJETI – napravljeno čitanje HD karte te osnovna znanja o Human Design Sustavu poput funkcije centara u dizajnu (definirani i nedefinirani), tipovi osobnosti (G, R, M, P), profili, Strategija i Autoritet.

Edukacija uključuje dva dana predavanja – svaki traje 90 - 120 min