Živjeti svoj dizajn II

Jeste li spremni svoje razumijevanje
Human Design-a podići na viši level?


 
 

Pridružite se online Human Design tečaju: Živjeti svoj dizajn II

1

Živjeti svoj dizajn II fokusira se na prakticiranje i vježbanje na konkretnim primjerima te obuhvaća kompletnu sintezu linija heksagrama, igru svjesnog & nesvjesnog u dizajnu, kanale, profile, autoritete ali sve na puno dubljoj razini.


2

Ovaj tečaj donosi osobno razumijevanje nečijeg dizajna. Naučit ćete vidjeti bodygraph kao kartu svjesnosti i pratiti kako energija teče kroz tokove (krugove), isto tako, proširiti svoj vokabular kako biste drugima prenijeli osnovne, ali osnažujuće ključne riječi o njihovom dizajnu.

Keynoting je umjetnost tkanja i otključavanja ključnih aspekata dizajna.


3

S naglaskom na rad s vlastitim HD kartama i razmjenu osobnih iskustava, predavanja se odvijaju u sigurnoj i podupirućoj atmosferi kako bi se olakšao napredak u vašim osobnim procesima gdje kroz pregršt primjera i vježbi ćete moći primijeniti i integrirati učenja u svoj svakodnevni život.


Trajanje 16. siječnja - 2. travnja 2024.

dr. sc. Jelena Verner, učitelj i analitičar Human Design sustava, edukacije pohađala na Međunarodnoj organizaciji za Human Design u Americi (IHDS)

Kako izgleda kada vježbamo naučeno?

 

Iskustva polaznika


Pogledajte iskustva polaznika tečaja - Živjeti svoj dizajn I & II.

Pridružite se tečaju

Ovaj je tečaj osmišljen sa 70% teorije i 30% vježbi na primjerima vlastitih dizajnova kao i vaših ukućana, poslovnih suradnika ili nekoga tko vam je bitan. Čini li vam se da teško donosite odluke, da ste bespomoćni napraviti promjenu ili da ste zapeli u životu koji nije vaš?

dr. sc. Jelena Verner

Ovaj tečaj je prilika da odustanete od maštanja o tome kako bi vaš život trebao biti i umjesto toga živite životom koji je uistinu vaš.

Predavanja uključuju 12 online susreta - svako traje 120 min, online sesije su prilika za raspravu i razmjenu iskustava.


  • Puna cijena: 1500 eura