4 Transformacijske putanje

Kako naš otisak boja ono što vidimo, ono što nas motivira, gdje živimo & kakvu hranu unosimo?

 

Kroz dublje promatranje sebe na ovoj edukaciji ulazimo u tzv. 4 transformacijske putanje koje nas definiraju upravo takvima kakvi jesmo. To su Motivacija koja je za naš dizajn unikatna i uvijek će nas ispravno voditi , Perspektiva koja predstavlja naše naočale promatranja realnosti i životne geometrije kojom se krećemo, Procesuiranje svega iz okruženja poput hrane, ljudi, informacija te Okruženja koji predstavlja naše najintimniji geografski prostor kroz koji naši talenti najbolje sijaju, a naša učenja vode unutarnjem rastu.


1.

Zašto se neki od nas najbolje osjećaju u prirodi i najbolje sebe "čuju" uz vodu dok neki najbolje funkcioniraju uz gradski move-ing i u blizini gradskih središta?

 


2.

Zašto su neki od nas rođeni analitičari života & stratezi svake životne situacije dok neki uz duboko povjerenje i prepuštanje svemu što jest dobijaju smisao Života  ?


3.

Zašto neki od nas sve promatraju u odnosu na same sebe dok neki uvijek vide mogućnosti u okruženju kako za sebe tako i za druge? 4.

Zašto je za neke od nas zdravo jesti uz tv, radio ili bilo kakvu buku koja dolazi iz restorana dok je za neke tišina od presudne važnosti za valjano procesuiranje hrane?

 5.

Zašto neke motivira potreba za iniciranjem života i postavljanju visokih standarda dok drugi jako osjećaju potrebe društva, tima u kojemu rade i promiču poticajno i skladno okruženje za rad ?


20.01.2024.

18 do 20.30h

 

BIZkoshnica Coworking, Jabukovac 37, Zagreb

 

ZOOM

&

U ŽIVO

 

dr. sc. Jelena Verner, učiteljica i analitičarka HD sustava

 

dr. sc. Jelena Verner

 

 

  • Kotizacija - 100 EURA 

  • Popust od 20% za sve polaznike koji su završili sva tri stupnja edukacije Živjeti svoj dizajn (I, II, III)
  • Popust od 10% za sve polaznike koji su završili prvi ili drugi stupanj edukacije Živjeti svoj dizajn (I ili II)

U kotizaciju su uključene pauze uz vege slatko- slane delicije te kava & čajevi ...

Prijave na mail - humandesignjelena@gmail.com