Što je naš pravi život i čemu nas uči vlastita sjena na zidu?

Human Design je tu da poboljša i omogući vaš proces svjesnosti.


 

Pridružite se online edukaciji "U igri s vlastitom sjenom" sa

dr. sc. Jelenom Verner

 

1

Human Design nije ovdje da vam pomogne da postignete svoje ciljeve, postanete bogati ili slavni, osigura da ste sretni cijelo vrijeme, imate vezu, dom ili karijeru koju mislite da želite. Human Design je tu da poboljša i omogući vaš proces svjesnosti.


2

Najbitnija stvar kojom nas uči Human Design jest kako se odvojiti od priče uma i kako zamijeniti proces donošenja odluka iz uma sa drugim mehanizmom lociranim unutar nas samih kojemu duboko možemo vjerovati.


3

Sjene o kojima um razmišlja i pretvara ih u unutarnji dijalog i priče, sve proizlaze iz otvorenosti našeg dizajna. U smislu Human Design-a, to se zove uvjetovanje. Ono nije ni dobro, ni loše. To je jednostavno činjenica života ovdje na planeti Zemlji.


20. 4. 2024.

UŽIVO & ZOOM

BIZkoshnica Coworking, Jabukovac 37, Zagreb

dr. sc. Jelena Verner, učiteljica i analitičar HD sustava

Ilustracije u edukaciji

 

HD Edukacija: U igri s vlastitom sjenom


Svojom ćemo otvorenošću prihvatiti ono što nismo, a kada se um uključi u to da nam uvjetovanje učini osobnim, pretvarajući ga u osobnu priču za koju mislimo da treba nešto promijeniti, popraviti ili djelovati, sjene postaju "stvarne" i počinjemo živjeti imaginarni život.
1Oslobađanje uma
Um zamišlja da je ono o čemu razmišlja stvarno i kada um postane toliko zaokupljen vjerovanjem da su sjene stvarne, on će pokrenuti akciju o tome što moramo učiniti kako bismo dobili ono što mislimo da želimo ili izbjegli ono što mislimo da ne želimo. Ovo je suština onoga što nismo mi, uma kao donositelja odluka, a kada je naš Not Self glavni, postajemo zarobljenici uma.

Veliki dar Human Designa je da možemo osloboditi um njegove uloge donositelja odluka i daje nam mehanizam kako napraviti "bypass" uma tj. maknuti odgovornost 24/7 o tome što trebamo činiti? kako to trebamo činiti? što trebamo misliti ili reći?
2Dilema uma
Dilema uma je da čak i kada je oblik usklađen sa svojim ispravnim putem u životu, um nastavlja juriti sjenke i vjerovati da su priče pronađene u sjeni stvarne. Ostajemo zarobljenici uma sve dok vjerujemo u priču uma o našoj uvjetovanosti. Učenje prepoznavanja ovih priča umjesto da se izgubite u njima je stalni proces samootkrivanja.

Naučeni smo vjerovati da su sjene stvarne, da je unutarnji dijalog koji nam um govori originalan, da je važan i istinit. Mislimo da naše priče mogu predvidjeti budućnost ili da mogu tumačiti prošlost; mislimo da su naše priče ispunjene onim što ljudi stvarno misle kada razgovaraju s nama, da bismo trebali uvježbati ono što mislimo da bismo trebali reći i da priče o unutarnjem prosuđivanju postoje kako bi nam pomogle da postanemo bolji. Otvorenost su prozori našeg vozila. U našoj otvorenosti je mjesto gdje smo dizajnirani da prihvatimo život u svoj njegovoj raznolikosti, kako bismo mogli naučiti o onome što nismo.
3Prilika da učimo
Ovaj život je naša prilika da učimo, da postanemo mudri o onome što nismo; i da podijelimo svoja zapažanja i mudrost jedni s drugima. Uvjetovanje, kao i sjene, dio je života. Kada otkrijemo individualni način na koji smo ovdje da promatramo svoja iskustva, naš život postaje putovanje svjesnosti.
parallax background

Postanimo svjesni

Svaki put kad vidimo priču o uvjetovanju kakva jest i gdje se nalazi u našoj otvorenosti, naučimo nešto više o tom aspektu života. Polako, s vremenom, postajemo svjesni što je naš pravi život i čemu nas uči sjena na zidu.

dr. sc. Jelena Verner

 

Polaznici edukacije u živo dobivaju poklon - Planer tjednih tranzita kroz 2024. godinu

 

Nakon završene edukacije polaznici dobivaju Cerfikat o završenom programu


  • Cijena edukacije: 100 eura