Koji je tvoj potpis kreativnosti?

Jeste li spremni zaroniti dublje u svoj dizajn te saznati gdje leži vaša iskra kreativnosti koja može potaknuti i sve nas ostale da kroz vas lakše plovimo rijekom Života?


Kroz našu novu epohu u koju uskoro ulazimo, a tematiku iste već polako osjećamo biti će iznimno korisno njegovati i poticati svoju kreativnu crtu kroz koju ćete doskočiti svemu onome što bude društveno nametnuto.

Ulazimo u vrijeme novih proboja, nove svijesti i novih načina iskustvene stvarnosti.

Vaša će urođena kreativnost i njezino valjano prepoznavanje i izražavanje pomoći svima nama da lakše plovimo našom novom stvarnošću.

Što je to kreativnost za tebe? Kako si kreairan/a izraziti ju?

Je li se ona izražava u tebi kroz iniciranje promjene u okruženju?

Je li možda tvoje svjetlo kreativnosti najviše sija dok si s drugima?

U Human Design-u postoji 6 različitih kanala tj. različitih mjesta na kojima leži kreativnost. Koji je tvoj potpis kreativnosti?


1.

Je li više u smjeru dizajniranja okruženja i podizanja kvalitete života?

 


2.

ili vaša kreativnost izlazi kroz način izražavanja nekih novih načina razmišljanja i činjenja?


3.

Je li možda na mističan način?  4.

Je li kroz goruću želju za novim iskustvima u životu kroz koja pomjerate u svima nama shvaćanje kvalitete života?

  5.

Je li možda kroz socijalne vještine i prave konekcije?


  6.

Je li možda kroz izvrsne poslovne prilike koje vlastitom kreativnošću stvarate u svom životu?


25.11.2023.

18 do 20.30h

 

BIZkoshnica Coworking, Jabukovac 25, Zagreb

 

ZOOM & U ŽIVO

 

dr. sc. Jelena Verner, učiteljica i analitičarka HD sustava, edukacije pohađala na Međunarodnoj školi za Human Design u Americi

 

 • Tanja, MG, 4/6
  Jelenino strukturirano i jednostavno prenošenje znanja iz tako širokog i dubokog područja i pritom uz ogromnu dozu strastvenosti u izričaju bili su ključni da se bez zadrške odlučim na tečaj Živjeti svoj dizajn I. Puno, puno kvalitetnih i jasnih spoznaja dobila sam prilikom svakog našeg susreta, a moja želja za istraživanjem istog u svakodnevnom životu bila je neupitna. Sve skupa bilo je jako motivirajuće, fokusirano, inspirativno, duboko, zanimljivo, znatiželjno, nevjerojatno. Zavoliš život u svim svojim aspektima i osjetiš zahvalnost na svim tim novim spoznajama. Lakše je tako ići kroz život. Svjesnije je. Vidimo se na sljedećem levelu????
  Tanja, MG, 4/6
 • Željka, MG 4/6
  Jelenina energija prvenstveno u kombinaciji sa znatiželjom, povukla me istraživati dalje. More novih informacija me preplavilo. Toliko, da sam se zapitala kada ću uopće sve ovo povezati u smislenu cjelinu. Iskreno, možda bih i odustala, da sav ovaj sadržaj ne dolazi od osobe koja, svojim pristupom i načinom, najkompleksnije riječi, teme, sadržaje ne prevede u najpitkije, najduhovitije i najsmislenije oblike. Svojom sveobuhvatnom i živom energijom, drži vas prisutne i potpuno budne i kada je iza vas najteži dan. Osobnim primjerima i interpretacijom, toliko puta unijela je radost i smijeh, udahnula život, pretočila ljubav i stvorila duboku zahvalnost u sve pore ovog našeg postojanja. Strpljivo sluša sva naša pitanja i s jednakim žarom odgovara na svako. Njezini odgovori, puni su duha i otvaraju vrata, za koja nisam ni znala da postoje. I tako, korak po korak uz Jelenu, proviruješ i otkrivaš nove unutarnje i vanjske prostore. Shvatiš koliko si zahvalan na ovom putovanju, jer te vodi takvo Biće. I sve se zaokruži u smislenu cjelinu.
  Željka, MG 4/6
 • Vanja Iva, splenična projektorica 5/1
  Sve što mogu napisati je da mi je tečaj otvorio nove vidike i pružio priliku da dublje upoznam i razumijem sebe, a i druge ljude. Kroz učenje Human Designa, naučila sam prihvatiti sebe i druge bezuvjetno, s ljubavlju i razumijevanjem. Ovaj tečaj me podsjetio na važnost prihvaćanja sebe i drugih te na to da svi imamo pravo na svoje putovanje, svoje greške i svoje trijumfe. Shvatila sam toliko toga o sebi i drugima, a najvažnije, naučila sam prihvatiti sebe onakvu kakva jesam, sa svim svojim osobinama i snagama, ali i sa svim svojim "nesavršenostima." To je zaista oslobađajuće. Tečaj me potaknuo da se povežem s vlastitom unutarnjom istinom na način na koji nisam ni sanjala. Beskrajno se zahvaljujem Jeleni koja me mentorirala i vodila te mi davala vjetar u leđa. Prepoznavajući ono u meni čega nisam bila svjesna ili to nisam htjela priznati samoj sebi.
  Vanja Iva, splenična projektorica 5/1
 • Jasmina, ego projektorica 4/6
  Tvoja nevjerojatna strast i ljubav koju si utkala u ovo znanje, tvoja autentičnost i energija kojom zračiš, učinila je da sam se doslovno zaljubila u HD. U ovim zahtjevnim i divnim vremenima koja nas tjeraju da postanemo svoji u najboljem smislu, ti si mi zaista vjetar u leđa. Hvala ti na tome od srca!
  Jasmina, ego projektorica 4/6
 • KATJA, EMO PROJEKTORICA, 2/4
  Draga Jelena,
  Htjela sam ti se samo povratno javit sa dojmovima (nakon sto sam prespavala :))!
  Hvala ti na organiziranju ove radionice, ovakve stvari uvijek dodju kao lijep podsjetnik na ono sto je priroda i predodredjenost naseg bica, da bolje upoznamo aspekte sebe i ostvarimo svoj puni potencijal!
  S obzirom da si i sama spomenula kako uvijek zelis dati vise i kako postoje nedoumice oko toga kako mozda nesto nece biti dovoljno (s cim se mogu poistovjetiti), zelim ti reci da si stvarno sve super odradila. Uzimam si za pravo biti kriticna prema drugima jer sam poprilicno samokriticna. Volim ljude koji su "full package", koji su profesionalni u onome sto rade - koji imaju znanje, iskustvo, prirodnost u povezivanju s drugima i koji se znaju pobrinuti da je atmosfera ugodna i da je cijelo iskustvo lijepo! I bas si sve od navedenog pokrila! Stoga, hvala ti sto radis ovo sto radis i kako radis! Lajkam i tebe i tvoj poziv!
  Veselim se buducim radionicama i nasim druzenjima u kojima cu jos bolje upoznati sebe, shvatiti se i rasti <3
  KATJA, EMO PROJEKTORICA, 2/4
 • Marija, P, 1/4
  Nakon desetljeća isprobavanja raznih alata na putu osobnog razvoja otkrila sam HD i dragu Jelenu te se posvetila izučavanju istog. I definitivno nisam požalila. Jelena je prvenstveno jedna divna i topla duša koja sa puno žara prenosi sva svoja stečena znanja na jednostavan i zanimljiv način. Moje preporuke!
  Marija, P, 1/4
 • Senka, P, 1/3
  Putovanje s tobom je bilo predivno,zabavno,inspirazione...To je zaista nesto najlepse sto sam mogla sebi darovati u zivotu! HD mi je doneo mir kroz dekondicioniranje i prihvacanje svoje istinske prirode. Osvestila neke licne obrazce koji mi ne koriste, bolje upoznala sebe(kao da mi se nesto otvorilo...razjasnilo) i stekla vise razumevanja za svoje bliznje...Hvala ti
  Senka, P, 1/3
 • Gordana, MG, 2/4
  Ako zelite nauciti vise o sebi i o drugima i ako se pitate zasto radite nesto tako kako radite, zasto mislite, planirate i organizirate stvari u svom zivotu na nacin na koji radite... Ako se pitate zasto se ljudi ponasaju onako kako se ponasaju i zasto su vasi odnosi s drugim ljudima, vasom djecom i clanovima obitelji takvi kakvi jesu... Ako barem ponekad razmisljate o tome onda ste na pravom mjestu. Vrijeme je da naucite ponesto o human dizajnu. Uz Jelenu koja ce vas na kompetentan nacin voditi kroz nove uvide osjecat cete se sigurno i zadovoljno dok ce vasa spoznaja rasti. Od srca preporucujem nakon zavrsenog prvog modula. Moje ce se putovanje nastaviti na drugom modul, a vama od srca savjetujem da zavirite u tu riznicu znanja. Hvala ti Jelena za svo znanje i spoznaje koje sam dobila na pocetku svog HD puta. Hvala od srca!
  Gordana, MG, 2/4
 • Željka, MG, 4/6
  Zašto Jelena i HD ? Zato što me njezina energija jednostavno pozvala. Vjerujem kako se isto dogodilo svima koji su je izabrali. Energija koju Jelena odašilje, otvorila mi je odmah Srce, dalje nisam postavljala suvišna pitanja. Osjetila sam da trebam zakoračiti u njezine prostore i čuti njezinu poruku. HD je tema koju vrlo slabo poznajem. Ali, nešto je u meni budilo znatiželju, doznati više. I da, svakako otvara vrata prema Višem. Prema unutra. Prema Sebi. Da bi se znanje moglo usidriti, osoba mora biti čisti kanal. Čist kanal za mene je onaj, protkan ljubavlju. Jelena je taj kanal. Njezin pristup, toliko je pun života, strasti i pokretačke energije, da uspijeva probuditi i aktivirati sva uspavana znanja u našem tijelu i otvoriti nas za primanje novih. Spoznaje samo dolaze iz najrazličitijih uglova, koje otvaraju neki novi smisao. Tko želi kroz igru, smijeh i znatiželju otkrivati sebe sa novim bojama u ovom svijetu, na pravom je mjestu.    
  Željka, MG, 4/6
 • Ingrid, 1/4, Projektorica
  Da bismo to osvijestili i s više lakoće počeli živjeti ono za što smo uistinu rođeni, s puno ljubavi i znanja kojima radi ovaj 'posao', pomaže nam Jelena na svoj neposredan, iscrpan, zanimljiv i poučan način, otkrivajući nam dosad neosviještene spone pomoću kojih itekako možemo unaprijediti život povezivanjem obje osobnosti u cjelinu, koja će u potpunosti, slijedimo li 'upute' ucrtane u svoju osobnu kartu, raditi na našu korist i zadovoljstvo, pojednostavljujući i unaprijeđujući sve daljnje korake koje budemo činili kroz život.
  Ingrid, 1/4, Projektorica
 • Jelena, Beograd, 5/1, MG
  Ogromno BRAVO  našoj  divnoj  Jeleni  na  magičnosti ,jednostavnosti i  strasti   sa  kojom  deli  znanje.
  Tečaj je  zaista  bio kao putovanje  sa  kog se  ne  želite  vraćati.
  Putovali   smo    suštinski  ka sebi , lagano prihvatali svu  svoju  posebnost  kao  najveći  dar  i  shvatali  da  nismo  pogrešni.
  To  je  poseban  osećaj  oslobođenosti, ushićenja  i  radosti.
  Hvala  sjajnoj  ekipi  moćnih i  mudrih  žena na druženju  i   divnoj energiji  kojom  su  zračile.
  Tople  preporuke za  edukaciju,  svima koji  vole  uzbudljiva putovanja.
  Jelena, Beograd, 5/1, MG
 • Ana, G 6/2
  Draga Jelena hvala ti što sa toliko ljubavi, energije, znanja i profesionalnosti prenosiš ovo divno učenje. Hvala na prilici i hvala na tome što sljediš svoj poziv i na taj način omogućavaš drugima da nađu svoj put.
  Ana, G 6/2
 • Silva, Slovenia, MG 4/6
  Hvala i tebi, draga duša,  tvoj entuziazam i tvoj doprinos za Enost , me je pozvao da i ja nesto dam. Bila si odlična učiteljica i znam, da si kroz ovi tečaj dobila i ti nove uvide. Ljepota svega je u sodjelovanju. Draga Jelena, želim ti da uresničiš svoju viziju i jasno vidiš put koji se ti na veliko otvara.
  Silva, Slovenia, MG 4/6
 • Renata, MG 5/2
  Bilo je izuzetno iskustvo i veliko zadovoljstvo sudjelovati na tečaju Živjeti svoj dizajn. Prvenstveno zbog naše predivne predavačice Jelene koja nesebično i s puno žara prenosi svoja znanja, ali i zbog svih sudionika, toliko različitih a opet povezanih u skladnu cjelinu. HD mi je otvorio sasvim novi pogled na sebe i ljude.
  Renata, MG 5/2
 • Tjaša, Slovenija, MG 6/2
  S tečajem human designa sem bila zelo zadovoljna. Odprl mi je mnoga nova obzorja in mi pokazal veliko novih poti za raziskovanje in spoznavanje sebe in drugih. Tvoja predavanja so bila zanimiva, poučna in polna radosti in topline. Ker si k human designu pristopila s srcem, žariš in to svetlobo si prenesla tudi na svoje "učence".
  Tjaša, Slovenija, MG 6/2
 • Moja deca su oduševljena, 27. i 22. godine, kažu da im se pogled zarotirano i osvetilo dosta toga. A sa koliko pažnje si meni objasnila našu porodičnu dinamiku - je fenomalna. Moj lični utisak je da odlicno radiš ličnu analizu, ali da tvoja prava snaga i mudrost leži u uporedjivanju i povezivanju članova porodice. Prelepo je bilo slušati kako si spojila sve nase razločitosti u celinu. Hvala ti!
  Danijela, Ognjen i Katarina Živković
 • Jelena je došla kao spontano iskustvo, a ujedno i poklon koji sam trebala u pravom trenutku. Isprva me iznenadila strast kojom je obojila konzultacije. S vremenom sam shvatila da jako voli ljude i zanima ju kako vidi osobu koja je ispred nje.
  Larisa Kesteli Kostjuk
 • Hvala Jeleni što postoji, što se odazvala da živi svoj HD u punini i kroz svoju strast pomaže nam da živimo puninu svog života u slobodi i skladu sa svime onim što nas okružuje... 
  Martina Bandula
 • Jelenina toplina, sjaj i razigrana energija, dok tumači sve te "tajne" našeg dizajna, zaista na tako jednosatavan način nam pomogne da sami sebe što lakše upoznamo, razumijemo i iskoristimo svoje darove i potencijale.
  Maja Šimić Škutor

dr. sc. Jelena Verner

 

 

 • Kotizacija - 70 EURA 

U kotizaciju su uključene pauze uz vege slatko- slane delicije te kava & čajevi ...

Prijave na mail - humandesignjelena@gmail.com