Živjeti svoj dizajn I

Ovo je prvi tečaj koji početnicima predstavlja sustav Human Design-a. Teme tečaja uključuju pregled svih 9 centara, 4 vrste tipova osobnosti, njihovi pripadajući Autoriteti kako bi se na jednostavan, ali točan način počelo čitati kartu Human Design-a.


 

Pridružite se online Human Design tečaju: Živjeti svoj dizajn I

1

Pogledajte ispod površine svoje stvarnosti i saznajte što vas udaljava od toga da upoznate ljepotu onoga što to znači biti ti.


2

Upoznajte svoje osnovne darove i iskoristite svoje resurse. Pokažite svoj potencijal i podijelite svoju kreativnost s drugima.


3

Upoznajte vodstvo svog "unutarnjeg glasa" u bilo kojoj situaciji, znajući što vam odgovara, a što je samo odvraćanje pažnje. Oslobodite se nezdravog pritiska, bilo psihičkog ili fizičkog.


4

Otpustite potrebu da se dokažete i umjesto toga bili zahvalni. Oslobobodite krivnju i zagrlite svoju jedinstvenost. Upoznajte druge s mjesta ljubavi prema sebi i prihvaćanja.


Trajanje 7. rujna - 02. studenog 2023.

dr. sc. Jelena Verner, učiteljica i analitičar Human Design sustava, edukacije pohađala na Međunarodnoj organizaciji za Human Design u Americi (IHDS)

parallax background
 

HD Tečaj: Živjeti svoj dizajn I


S ovog mjesta možete ući u iskustva i odnose na način koji je ispravan za vas, pronalazeći dublji osjećaj svrhe i ispunjenosti.
1Koja je svrha ovog tečaja?
Glavna svrha ovog tečaja je podrška u vašoj transformaciji i osobnom rastu.

Steći ćete razumijevanje o svom idealnom načinu postojanja (poznatom i kao strategija), o tome kako vaše energetsko tijelo dolazi do svojih odluka (zvano autoritet) i kako funkcionirate u različitim područjima života u odnosu na devet energetskih centara.
2Je li ovaj tečaj za vas?
Ako želite iskusiti manji otpor, biti prisutniji u onome što se zapravo događa u vašem životu i imati dublju vezu sa svojom istinom onda je odgovor DA.

Ljudi svih podrijetla i dobi, iz cijelog svijeta, uspješno su prošli ovaj tečaj kako bi bili osnaženi u procesu "samo" biti ja.
3Kako će vas ovaj tečaj promjeniti?
UPOZNAJ SEBE
Shvatit ćete kako se uskladiti sa svojim unutarnjim snagama kako biste iskoristili svoj potencijal.

IDEALAN NAČIN POSTOJANJA
Uspostavit ćete svjestan odnos sa svojim idealnim načinom postojanja koji vas vodi kroz rijeku života.

GLAS ISTINE
Naučit ćete kako pristupiti i slušati svoju urođenu mudrost i dopustiti joj da vas vodi.

KOMUNIKACIJA
Naučit ćete kako učinkovito i iskreno komunicirati s drugima kako bi vas mogli čuti.

ODNOSI
Biti vjeran sebi i dopustiti drugima da budu ono što jesu, mijenja vaše odnose.
4Preduvijet
Napravljeno osnovno čitanje Vaše karte HD (foundational reading)
parallax background

Zadovoljni korisnici

 • Ana, G 6/2
  Draga Jelena hvala ti što sa toliko ljubavi, energije, znanja i profesionalnosti prenosiš ovo divno učenje. Hvala na prilici i hvala na tome što sljediš svoj poziv i na taj način omogućavaš drugima da nađu svoj put.
  Ana, G 6/2
 • Silva, Slovenia, MG 4/6
  Hvala i tebi, draga duša,  tvoj entuziazam i tvoj doprinos za Enost , me je pozvao da i ja nesto dam. Bila si odlična učiteljica i znam, da si kroz ovi tečaj dobila i ti nove uvide. Ljepota svega je u sodjelovanju. Draga Jelena, želim ti da uresničiš svoju viziju i jasno vidiš put koji se ti na veliko otvara.
  Silva, Slovenia, MG 4/6
 • Renata, MG 5/2
  Bilo je izuzetno iskustvo i veliko zadovoljstvo sudjelovati na tečaju Živjeti svoj dizajn. Prvenstveno zbog naše predivne predavačice Jelene koja nesebično i s puno žara prenosi svoja znanja, ali i zbog svih sudionika, toliko različitih a opet povezanih u skladnu cjelinu. HD mi je otvorio sasvim novi pogled na sebe i ljude.
  Renata, MG 5/2
 • Tjaša, Slovenija, MG 6/2
  S tečajem human designa sem bila zelo zadovoljna. Odprl mi je mnoga nova obzorja in mi pokazal veliko novih poti za raziskovanje in spoznavanje sebe in drugih. Tvoja predavanja so bila zanimiva, poučna in polna radosti in topline. Ker si k human designu pristopila s srcem, žariš in to svetlobo si prenesla tudi na svoje "učence".
  Tjaša, Slovenija, MG 6/2
 

Iskustva polaznika


Pogledajte iskustva polaznika tečaja - Živjeti svoj dizajn I & II.

dr. sc. Jelena Verner

Ovaj tečaj je prilika da odustanete od maštanja o tome kako bi vaš život trebao biti i umjesto toga živite životom koji je uistinu vaš.

Predavanja uključuju 9 online susreta - svako traje 90 min, online sesije su prilika za raspravu i razmjenu iskustava.


 • Puna cijena: 540 eura


Struktura i Syllabus tečaja